Doe mee met Grootouders voor het Klimaat in verkiezingstijd

23 oktober 2023

Demonstratie Grootouders voor het klimaat

In de aanloop naar de verkiezingen organiseren de Grootouders voor het Klimaat een aantal activiteiten onder het motto “Stem voor al onze kleinkinderen, kies voor het klimaat”.

  • 2 november: aftrap met een verrassingsactiviteit op station Den Haag CS. Verzamelen om 14 uur bij de piano in de hal. Er zijn minimaal 100 grootouders nodig bij deze actie, dus kom allemaal.
  • 5 november: Oma en Opa Dag in het Museon/Omniversum in Den Haag met o.a. Gerda Havertong. Er is onder andere nog hulp nodig bij de tekentafel voor kleinkinderen.
  • 6 november: webinar De verkiezingsprogramma’s over energie en klimaat, 19:30 uur. Aanmelden via de website. Je kunt het webinar ook op een ander tijdstip volgen.
  • 12 november: doe mee aan de landelijke Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid in Amsterdam. De Grootouders verzamelen om 12 uur bij de Domenicuskerk, Spuistraat 12.
  • Zaterdag 11 en 18 november staan de Grootouder met een kraam bij de Hartebrugkerk (Coelikerk, Haarlemmerstraat) om verkiezingsflyers uit te delen. Er worden nog mensen gezocht om de kraam een of twee uurtjes te bemensen. Meld je daarvoor aan bij Gaby Doxiadis, ggmdoxiadis@gmail.com.
  • 21 november: flyeractie voor en achter station Leiden CS, van 7 – 9 uur en van 16 – 18 uur. Ook daarvoor is hulp zeer welkom, meld je bij Gaby!

Blijf op de hoogte met de Nieuwsbrief van de Grootouders voor het Klimaat.

Share This