Save the date: 20 oktober feestelijke opening zonnecentrale!

4 oktober 2015

De afgelopen maanden is op het dak van het gebouw Nieuwe Energie, waar ook EnergiekLeiden huist, de grootste zonnecentrale van de Leidse binnenstad geïnstalleerd. Deze centrale omvat bijna 300 panelen. Dit prachtige project is een samenwerking tussen Portaal, Rooftop Energy en EnergiekLeiden. Eindelijk kunnen we zeggen dat het gebouw Nieuwe Energie daadwerkelijk wordt gevoed door nieuwe energie!

Op dinsdag 20 oktober wordt de centrale geopend met een feestelijke bijeenkomst, van 16:00 tot pakweg 19:00, waar tout duurzaam Leiden opwachting zal maken. Deze opening omvat niet alleen een mooi symbolisch moment, maar ook een inspirerende spreker en een infomarkt, en biedt een uitgelezen netwerkmogelijkheid voor iedereen met en hart voor de duurzame stad. Kom dus ook!

Meer informatie vind je op de site van Nieuwe Energie. Daar kun je je ook inschrijven.

Voor meer informatie of vragen kun je uiteraard contact zoeken met ons. Vier met ons mee op 20 oktober!

 

Dit evenement is mogelijk gemaakt dankzij de genereuze ondersteuning door de Gemeente Leiden, E.ON, Rooftop Energy, Portaal, Duurzaam Leiden, Huurdersvereniging Nieuwe Energie, Leiden Centrum Management, WeMobius, AS I-search, The City Plug-in, Cinemaffia, AnyWi Technologies, SWIS en Eric Lardenoije.

 

Share This