Nieuwjaarsbijeenkomst 23 januari

4 januari 2024

Burgerberaad

De beste wensen voor 2024! Onze coöperatie gaat een spannend jaar tegemoet: we hebben ambitieuze plannen en – dankzij de samenwerking met de gemeente – ook de middelen om die in 2024 uit te voeren.

In de strijd tegen klimaatverandering is de energietransitie een van de grote uitdagingen. Het is een opdracht die we niet aan de overheid alleen kunnen overlaten. Een kersvers Energiek Leiden-team staat klaar om in de wijken de overstap naar duurzame energie te versnellen. Ook jullie, de leden van de coöperatie, hebben we hard nodig. Voor goede ideeën, voor inspiratie en ondersteuning bij praktische en strategische zaken.

Laten we daarover in gesprek gaan! We nodigen jullie van harte uit voor een nieuwjaarsbijeenkomst op 23 januari, 20.00 uur, in Theehuis Noord (Joop Vervoornpad 1). We starten met een korte ledenvergadering van 20 tot 21 uur. Daar stellen we onder andere ons nieuwe team aan je voor, dat vertelt wat er komend jaar allemaal gaat gebeuren. Vanaf 21 uur drinken we graag met jullie op het nieuwe jaar. Het wordt een gezellige en inspirerende bijeenkomst. Hoor wat er speelt en denk met ons mee. Be the change, be there.

Kijk hier voor de agenda en de toelichting.

Hartelijke groet van het bestuur,
Tjitske Veldkamp, Rob Dirksen, Henk Jan Visser, Sandra Schuiten, Tineke Mook en Alfons Ramb

Share This