Klimaatstraat informatieavond

18 november 2014

20 November gratis informatieavond over het HIER Klimaatstraatfeest in de bibliotheek in Leiden

De grootste en gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland vindt dit jaar ook weer in Leiden plaats: het HIER Klimaatstraatfeest. In het hele land gaan inwoners aan de slag met energiebesparing in de strijd om de titel ‘beste klimaatstraat van Nederland’ en een feestbudget van 10.000 euro. De gemeente Leiden is dit jaar Gouden Ster-partner van deze competitie en werkt samen met EnergiekLeiden om een succes te maken van het HIER Klimaatstraatfeest.

Nieuw dit jaar: virtuele straten voor groepen

Een nieuwtje is dat de competitie dit jaar ook is geopend voor groepen zoals bijvoorbeeld collega’s, vrienden, studentenverenigingen, sportclubs en scholen. Voor hen is er de mogelijkheid om online een virtuele straat aan te maken en zo punten te verdienen met meerdere mensen tegelijk. Zo hoeft men dus niet per se in dezelfde straat te wonen! Voor virtuele straten valt er een feestbudget van 5.000 euro te winnen.

Donderdag 20 november 2014: informatieve avond

Voor alle geïnteresseerden organiseert EnergiekLeiden op donderdag 20 november 2014 van 19.30 – 20.30 uur een informatieve bijeenkomst in de centrale hal van de openbare bibliotheek in Leiden, BplusC-locatie in de Nieuwstraat.
Er wordt uitgelegd hoe Leidenaren zo creatief mogelijk punten kunnen verdienen tijdens de wedstrijd en er is onder andere een kleine energieke quiz (levert ook al direct punten op!). De informatieavond is gratis toegankelijk.
Aanmelden kan via gwen@energiekleiden.nl.

Looptijd wedstrijd

Aanmelden voor de landelijke energiebesparingscompetitie en de strijd om het feestbudget kan nu. De competitie start vanaf januari 2015. Half april 2015 wordt de winnaar bekend gemaakt. Meer informatie is te vinden op www.klimaatstraatfeest.nl.

Hieronder het interview met Gwen Peroti op Unity.NU radio.

Share This