Denk mee over WarmtelinQ

12 april 2023

De provincie en gemeentes uit de Leidse regio werken al langere tijd aan plannen voor een regionaal warmtenet. Dat zal deels gevoed worden door warmte uit het Rotterdamse havengebied, die via een transportleiding naar onze regio gebracht wordt. Dat project heet WarmtelinQ+.
Wil je meer weten over deze plannen? Meld je dan aan voor de online bijeenkomst op 22 mei via de website van WarmtelinQ. Je kunt ook een online vragenlijst invullen.

Energiek Leiden is van mening dat er naast grootschalige warmte ook ruimte moet zijn voor lokale bronnen en initiatieven. Regionale én lokale plannen beïnvloeden elkaar. We zetten ons in voor lokale warmte-oplossingen door hier actief voor te lobbyen bij de gemeenten in de regio. In onze warmtewerkgroep wisselen bewoners uit verschillende wijken in Leiden kennis en ervaringen uit.

Heb je zelf goede ideeën voor warmteoplossingen in Leiden? Werk je aan een plan voor je eigen straat of wijk? We komen graag met je in contact, want samen kunnen we meer bereiken. Stuur ons een bericht via info@energiekleiden.nl. We horen graag van je!

WLQ+
Share This